Gratis verzending orders boven €50 (in NL & BE)

Gratis verzending orders boven €50 (in NL & BE)

Wat zijn de mogelijkheden met fotobehang?

 

Zoveel mogelijk met fotobehang!

Wat is fotobehang?

Fotobehang is meer dan alleen wat het woord zegt. Fotobehang is het algemene woord voor papierbehang met fantasie- of fotorealistische motieven, vaak met afbeeldingen van flora en fauna. Het plaatsen van je eigen foto op behang is hierin ook een mogelijkheid.

Fotobehang is altijd vliesbehang

Fotobehang betekent ook dat het behang wordt gemaakt van speciaal papier (vliesbehang) dat bedrukt wordt met een UV bestendige inkt. Door deze inkt blijven de kleuren van het fotobehang goed behouden, zelfs door het veel blootstellen aan licht. Vliesbehang is sterker en beter bestand tegen vocht, zodat het niet krimpt als er lijm gebruikt wordt. Ook kan het na verloop van tijd eenvoudig in hele banen droog verwijderd worden.

Creative Lab Amsterdam werkt met ecologische inkten en mede hierdoor heeft ons behang een Greenguard Gold certificering. Dit betekent dat de luchtkwaliteit in de ruimtes gegarandeerd goed blijft.

Wat zijn de mogelijkheden met fotobehang?

Elk gewenste afbeelding

Behang op maat, ook wel customised wallpaper genoemd, is heel goed geschikt voor elk mogelijk design. Afbeeldingen van de jungle, dieren en planten, zijn de meest voorkomende. Fantasie sferen worden veel gebruikt voor kinderkamers, op werkplekken, in woonkamers en zelfs in badkamers vindt men steeds meer flora en fauna behang met surrealistische tonen. 


Zelf te bepalen maten

Je behang kan gepersonaliseerd worden naar de afmetingen van de kamer. Zo is een schuine wand of een deur geen obstakel voor de maten van het behang, maar staan ook alle dieren en planten goed op de muur. De items van een behangontwerp blijven met het verplaatsen of verschuiven zo goed zichtbaar. De schaal van design blijft altijd hetzelfde, alle onderdelen blijven goed met elkaar in perspectief en even belangrijk.

Als je muur geen uitzonderlijke maten heeft, kan je het best kiezen voor een mural. De hoogte van een mural is altijd 280 cm. Het designs is altijd prachtig afgebeeld in de 3 verschillende te bestellen breedtematen: 194,8 cm breed, 292,2 cm breed of 389,6 cm breed. Wil je precies de verschillen tussen een mural en Behang op maat weten? Lees alles op ons blog.

Zelf aanbrengen op de muur

Vliesbehang is gemakkelijk zelf te behangen! Lees hoe je te werk moet gaan, de voorbereidingen die je goed kan treffen en waar je rekening mee moet houden op deze DIY pagina.

Badkamerbehang

Fotobehang is uitermate geschikt voor in de badkamer of toiletruimte. Een afbeelding wordt op speciaal waterafstotend materiaal gedrukt. Het blijft mooi en kleurvast in vochtige ruimtes en is scheur-, kras-en stootvast. Je krijgt precies de afbeelding die je wilt op je muur in de badkamer.

Badkamerbehang van Creative Lab Amsterdam Kijk naar al het badkamerbehang van Creative Lab Amsterdam


Fotobehang voor behangcirkels

Als je niet de hele muur met een afbeelding wilt bedekken, worden muurcirkels vaak als alternatief gebruikt. Het gehele design is dan toch verwerkt. Één van de drie afmetingen past altijd boven je bank, bureau, commode of bed! En de muurcirkels zijn ook op badkamerbehang mogelijk.

Behangcirkels van Creative Lab Amsterdam Bekijk alle muurcirkels in alle maten


Customised wallpaper van Creative Lab Amsterdam

Met de grote keus in behang designs op zowel patroonbehang, murals, behangcirkels als behang op maat, is er zoveel mogelijk met behang van Creative Lab Amsterdam!

Tip: Start met kijken naar alle designs voor Behang op Maat, vanuit daar kan gekozen worden voor de afmeting en het type behang dat geschikt voor je is.

Stationery 

We zijn zo enthousiast over onze designs, dat we ze ook gebruiken op veel van onze stationery producten. Notebooks, wenskaarten, etuis en laptop sleeves en weekplanners. Zoek je eigen favoriete combinatie hiermee en stop ze in een tote bag met hetzelfde ontwerp! 

Flower Garden Notebook en wenskaart van Creative Lab Amsterdam

Kijk naar alle stationery items van Creative Lab Amsterdam


Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op, we worden graag geïnspireerd!