Gratis verzending orders boven €50 (in NL & BE)

Kinderkamer Behang Binti Baby by Soeraya Hassan

Samenwerking Binti Home en Creative Lab Amsterdam

We zijn heel enthousiast over de samenwerking met Soeraya Hassan van Binti Home interieuradvies en interieurontwerp. Soeraya is zeer actief met bloggen, op social media en met haar vlogs op YouTube geeft ze een goede kijk in haar projecten.

Babykamer

Onlangs heeft ze haar eigen babykamer ingericht mét behang van Creative Lab Amsterdam. Een uitgebreide vlog met het op maat gemaakte behangontwerp van Creative Lab Amsterdam laat het resultaat goed zien. Wat een leuke kamer is het geworden! Ook kan je alles in deze blog lezen over de items die gebruikt zijn om deze kamer in te richten.

 

 

Over het kinderkamerbehang Binti Baby

In samenwerking met Soeraya is het design Binti Baby gemaakt. Van de aangegeven elementen werden een mooie samenstelling gemaakt. Vanuit het design kan men een behang kiezen dat past: een behangcirkel, behang op maat, in één van de vaste maten (murals) en ook badkamerbehang behoort tot een mogelijkheid!

 

De kinderkamer met Binti Baby behang van Creative Lab Amsterdam Muurcirkel Binti Baby van Creative Lab AmsterdamBadkamerbehang Binti Baby van Creative Lab Amsterdam

 

Binti Home

Meer vlogs van Binti Home klik hier.

Binti Home Instagram

Website: https://bintihomeblog.com/