×
creative lab amsterdam logo

Binti Baby - Setting

How to order in 4 easy steps

  1. Choose your design
  2. Enter the wall measurers
  3. Enter the shipping address
  4. Complete your order by paying

CALCULATE THE TOTAL PRICE

0
Minimum order: 2 m2

WE ADVICE YOU TO ORDER AT LEAST 3 CM EXTRA (WIDTH AND HEIGHT), TO MAKE SURE THE WALLPAPER WILL PERFECTLY FIT. INSERT THE DIMENSIONS AND YOU’LL SEE DIRECTLY THE TOTAL PRICE AND YOU’RE ABLE TO ORDER YOUR PERSONAL WALLPAPER!
Back to webshop

Order a sample

Productbeschrijving
De print wordt op vliesbehang gedrukt (120gsm). Het is een sterk behang, scheurvast en zelfs afneembaar met een zachte doek. Het behang wordt in banen van 47,5cm breed geleverd en daardoor is het aanbrengen makkelijker dan behangrollen die veel breder zijn.
De print wordt gedrukt op hele banen van 47,5 cm, dus het kan voorkomen dat de laatste baan een onbedrukte strook heeft tot het door u aangegeven gewenste formaat te komen. Het aantal banen is onbeperkt en is afhankelijk van de grootte van de muur.

Aanbrengen
Dit gaat op een eenvoudige manier en u heeft geen behangtafel meer nodig. De behanglijm kan je ook bij ons bestellen. U smeert de muur in met behanglijm en plakt het behang er strak op. Vliesbehang krimpt niet, dus u kunt het strak tegen elkaar behangen, zodat de print goed uitkomt.

Kosten
We hebben een standaard vierkante meter prijs van €27,50. Bij elke aanschaf van een behang moeten we eenmalig opstartkosten van €35,- in rekening brengen voor het toepassen van een patroon of print. Bestelling is excl. verzendkosten.

×