Free delivery orders over €50 (NL only)

Free delivery orders over €50 (NL only)

101 mogelijkheden door Behang op Maat!

Waarom kiezen voor “Behang op maat”?

Heb je in de muur een deur of raam zitten?
Is er sprake van een schuine wand?
Hangt er een verwarming aan de muur?
Of staat er een bed, kast of een ander meubel voor de wand?

 

De oplossing is ‘op maat gemaakt behang’!

Customised wallpaper is Behang op Maat op twee manieren:

Ten eerste kan het behang precies op maat gemaakt worden in de afmetingen van jouw muur en kamer. Daarnaast, nog mooier, passen onze ontwerpers het design zo aan dat het mooi om een raam, deur of schuine wand valt. Onze designs zijn opgebouwd uit elementen, zoals dieren en bloemen en kunnen we verplaatsen.
Zo verdwijnt een giraf niet achter de kast, maar wordt net iets naar rechts of links in het ontwerp verplaatst, zodat hij mooi zichtbaar blijft. Dat geldt voor alle mogelijke elementen en geheel naar je eigen wensen en ideeën:

Persoonlijk ontwerp:

  • Voor elke bestelling werkt er een designer aan het behang en maakt het perfect op maat voor jouw kamer. We voegen meer elementen toe als er een hele brede of hoge wand is, zodat het design hetzelfde gevoel houdt zoals je op onze website gezien hebt.
  • Vind je de bloemen mooi, maar liever een andere kleur? Dan kan je dat aanvragen.
  • Spreek je voorkeur voor een element uit! Dit kan aan het design worden toegevoegd. Vind je de flamingo’s uit het (of ander) design te gek, dan kan je vragen of deze wat meer of extra in het design kunnen terugkomen.

 

Vliesbehang en badkamerbehang

Het behang op maat hebben we in 2 materialen.

Vliesbehang is geschikt voor huiskamer, eetkamer en (kinder)slaapkamer. Het Walltex behang is geschikt voor vochtige ruimtes en veel gebruikt voor badkamers. Beide soorten behangen kunnen perfect op maat gemaakt worden. 

Beide kwaliteiten hebben het Greenguard Gold keurmerk. Lees hier meer over het materiaal dat Creative Lab Amsterdam gebruikt.

 

Wat moet ik doen?

Het is niet ingewikkeld om bij Creative Lab Amsterdam je behang op maat te bestellen.

  1. Kies op de website onder “Behang op maat” een design dat je leuk vindt. Je wordt door het proces geleid. De vervolgstappen zijn:
  2. Voer de afmetingen van de muur in, met 5 centimeter extra in de breedte en de hoogte als extra marge.
  3. Vermeld eventuele bijzonderheden zoals hierboven beschreven in 'opmerkingen’.
  4. Rond de bestelling af door te betalen.
  5. Binnen 5 werkdagen ontvang je een digitale proefdruk per mail. Je krijgt altijd een preview te zien, controleer de maten en bekijk het design goed. Eenmaal akkoord gegeven, dan wordt het geprint en kunnen we niets meer veranderen.
  6. Na akkoord wordt het behang gedrukt en sturen we deze naar je op. Onze Levertijd na goedkeuring na design is maximaal 7 werkdagen binnen Nederland.

Direct contact

Je kan een schets van de muur met de maten mailen naar wallpaper@creativelabamsterdam.com en aangeven waar het raam, het bad, de deur, de kast staat. Vermeld de maten goed. Dit hoeft geen hoogstaand kunstwerk te zijn, gewoon een tekening uit de losse pols is voldoende, als de maten maar kloppen.