Free shipping orders above €50 (in NL and BE)

Samples

100% Dutch sustainable product

100% Satisfaction Guarantee

Free shipping orders above €50 (in NL and BE)

Samples

100% Dutch sustainable product

100% Satisfaction Guarantee

Soul Follows Designs schrijft over jungle behang

Soul Follows Design is een 'Nordic interior & positive lifestyle blog' in Duitsland. Sorika Kahrau schrijft op haar blogpagina veel over interieur, inrichten en wonen. Sorika studeerde interieurdesign en heeft vooral de voorkeur voor Noordse stijlen.

Just another day in the jungle wallpaper

Voor haar dochter richtte zij een relaxkamer in met ons 'Just Another day in the Jungle Wallpaper'. Het behang bestelde zij op maat, zodat alle dieren en planten goed op de muur uitkwamen. Geweldig gecombineerd met de kleur op de andere muren en inrichting. Een geweldig resultaat! 

Ook beschrijft ze hoe ze makkelijk zelf het behang heeft opgebracht en welke items ze voor het inrichten van de kamer gebruikte.

Just Another Day in the Jungle behang ontwerp van Creative Lab Amsterdam gebruikt door Soul Follow Designs Just Another Day in the Jungle behang ontwerp van Creative Lab Amsterdam gebruikt door Soul Follow Designs Just Another Day in the Jungle behang ontwerp van Creative Lab Amsterdam gebruikt door Soul Follow Designs

We zijn blij met de vernoeming en het resultaat! Lees hier haar hele blog en de Instagram post.

Creative Lab Amsterdam is gespecialiseerd in jungle, oerwoud en botanische wallpaper designs. Kies voor een ontwerp en vervolgens voor behang op maat, behangcirkel, mural of badkamer behang. Kies je favoriete dieren, planten en bomen voor in elke kamer!