Gratis verzending orders boven €50 (in NL & BE)

Binnenkijken bij...... Oh la Lot

Lotte Hunink, ook wel Oh la Lot, is leerkracht en heeft daarnaast een grote passie voor stylen. Sinds 2017 is ze in het bezit van een erkend diploma met het afronden van de opleiding Interieurstyling aan de Interieuracademie, waarmee ze haar hobby heeft kunnen uitbreiden naar een tweede professie. Ze richt zich vooral op het inrichten van baby-, speel- en kamers onder de naam Oh la Lot.

Oh la lot heeft met het inrichten van haar eigen huis in Elst meerdere (kinder)kamers ingericht met het behang van Creative Lab Amsterdam. Wij vinden het resultaat echt geweldig en laten dit graag ter inspiratie zien!

Lotte ligt haar keuzes graag toe:

 

Speelkamer met “Baby Bananas”

Op zoek naar behang voor ons nieuwe huis, kwam ik het "Baby Bananas" wallpaper design van Creative Lab Amsterdam tegen. Ik was opslag verliefd! Een paar jaar geleden zijn we in Thailand geweest en hebben we een halve dag (in de felle zon) op een bananenbomenplantage bananen geplukt en gehakt voor de olifanten, daar deed dit ontwerp me meteen aan denken. Bananenbomen vind ik sowieso altijd erg mooi en toen ik dit behang zag, wist ik meteen: "Dit wil ik!"

We hebben er onze wand in de speelkamer mee laten bekleden en vanuit de woonkamer zie je dus ook een deel van de print. Dit geeft een heel tof effect!
Het behang verveelt niet. Het zit er nu al 2,5 jaar tot 3 jaar op de muur. Meestal ben ik wel iemand die snel is uitgekeken op wandkleuren of behangprints, maar deze gaat voorlopig zeker nog niet weg!

 

Jongenskamer met “Oh la Lot – Mighty Jungle”

Voor in de kamer van onze oudste zoon hebben wij het behang Oh la Lot - Mighty Jungle laten ontwerpen.  Het is een heel mooi diep donkergroen behang, met hier en daar wat terra tinten erin verwerkt. Onze zoon is gek op (jungle)dieren... Nou, aan dieren geen gebrek! Slangen, apen, exotische vogels, zebra’s, je spot ze allemaal! We hebben het behang laten personaliseren door een houten naambordje met de naam Sam erin te laten verwerken. Hoe tof!

 

Jongenskamer met “African Safari Sunset”

Onze jongste zoon heeft op zijn kamer het African Safari Sunset behang. Ik vind dit een prachtig behang met hele mooie, rustige tinten. Op de overige wanden hebben we onder andere de kleur Straw van Vestinghpaint en in combinatie met het behang geeft dit een heel warme sfeer.

 

Overloop met “Dodo Oasis”

Het overloopje tussen de jongenskamers was nogal saai. Daar hebben wij nu het Dodo Oasis behang. Het is maar een klein halletje, maar het behang geeft de ruimte diepte en een vintage look.

Het ‘gepersonaliseerd behang’ idee van de dames van Creative Lab Amsterdam om twee naambordjes in het design te verwerken vond ik helemaal te gek. Twee houten bordjes met de namen van de kinderen in het behang opgemaakt. De ene pijl (bordje) wijst de kant richting de kamer van Sam op, het andere bordje wijst naar de kamer van Vic. Dat is natuurlijk wel extra gaaf en persoonlijk.

  

Kleding- en waskamer met “Terra Leaves”

Tot slot hebben we in onze waskamer/kledingkamer het Terra Leaves behang van Creative Lab Amsterdam. Niet normaal wat een verschil het behang maakt in de ruimte!

Voorheen zat er een wit behang met een zwart spikkeltjes patroon op de wand. Het oogde heel en wit en kil. Toen de eerste strook Terra Leaves op de wand zat, had ik al zoiets van: "Wauw! Wat een tof effect en wat een warmte!" Het behang bevat hele mooie kleuren, terra, roze en Lila. Ik heb van deze zelfde print ook notitieboekjes, een laptoptas en schriften genomen, omdat ik het gewoon een erg mooie print vind.

 

5 designs wallpaper in 1 huis

Op dit moment hebben wij dus maar liefst 5 kamers behangen met behang van Creative Lab Amsterdam! We krijgen altijd heel veel enthousiaste reacties en leuke vragen over ons behang. In mijn interieuradviezen (kinderkamers) verwerk ik ook regelmatig behang van Creative Lab Amsterdam en dit is altijd een succes!

Er is alleen één nadeel...
Steeds weer nieuwe leuke collecties! Elk half jaar verschijnen er weer nieuwe designs wallpaper bij Creative Lab Amsterdam en word ik steeds weer verliefd op een nieuw printje. Ik ben al een beetje aan het rondkijken waar in huis nog een wand kan worden voorzien van zo'n supergaaf behang. Wellicht langs de wand van de trap, daar vind ik het nogal kaal. Dus wie weet, komt daar in de toekomst nog een leuk behangetje!

 

Inspiratie van Ohlalot

Wil je meer zien en lezen over de interieurs die Lotte inricht, kijk dan op haar website voor heel veel inspiratie!

 

Inspiratie van Creative Lab Amsterdam

Ook wij proberen zoveel mogelijk te inspireren en doen dit op onze blogpagina ‘Inspiratie’. Hier vind je ook veel antwoorden op vragen die je zou kunnen hebben over bijvoorbeeld behang op maat, badkamerbehang of onze designs.
Ook is er DIY pagina waarin we met filmpjes uitleggen hoe je zelf kunt behangen en hoe je de maten voor je behang moet meten.

En natuurlijk kan je altijd contact met Creative Lab Amsterdam opnemen via één van onze contactgegevens.